Název | Množství a jednotka |
---|---|
jehněčí maso | 500 g |
velká cibule | 1 ks |
barevné fazole | 1 hrst |
velká mrkev | 2 ks |
petržel | 2 ks |
celer | 1/2 ks |
brambory | 500 g |
pórek | 1 ks |
masový vývar | 1 l |
snítka tymiánu | 5 ks |
muškátový oříšek | špetka |
nové koření | 5 ks |
pepř celý | 5 ks |
bobkový list | 2 ks |
sůl | |
olej |
Postup: Dáme vařit 1/2 litru vody a ve 1/4 litru rozmícháme vanilkové pudinky. Až voda... zobrazit recept
Postup: Cibuli a okurku nakrájíme nadrobno a smícháme s konzervou tuňáka. Osolíme,... zobrazit recept
Postup: Krůtí nebo kuřecí maso nakrájíme na medailonky, dáme do misky a promícháme se 2... zobrazit recept
Postup: Fazole (je jedno, jestli bílé, nebo červené, já jsem použila velké bílé)... zobrazit recept
Postup: Chřest opláchneme, důkladně oloupeme škrabkou cca ze dvou třetin tak, abychom... zobrazit recept